Tuomiahon Taimisto
 
Etusivu
Metsätaimet
Koristehavutaimet
Joulukuuset ja koristehavut
Metsäpalvelut
Tietoa taimien hankinnasta
Yhteystiedot
Yhteydenotto
  
Verkostoituminen
 
Itä-Suomen metsätoimistot
 
 
Tervetuloa Tuomiahon Taimiston kotisivuille!
  
Ajankohtaista

Taimien kysyntä jatkuu edelleen vilkkaana. Varmistaaksesi laadukkaiden taimien saannin istutuskohteellesi varaa metsäpuiden ja erikoispuiden taimet ajoissa.
  


  

Tuottava metsä Tuomiahon taimista

Tuomiahon Taimisto on metsätaimia kasvattava ja markkinoiva pirteä paikallinen yritys.

Taimivalikoimaamme kuuluvat kotimaisten metsäpuiden taimet sekä useiden eri koristehavupuiden ja joulupuiden taimia. Tilalla harjoitetaan taimituotannon lisäksi metsän kasvatusta, joulukuusien ja koristehavujen tuotantoa sekä energiakasvien ja viljan viljelyä.

Asiakaslähtöinen palvelukokonaisuutemme sisältää myös taimien kuljetuksen ja viljelytyöt. Tuotteissamme olemme kiinnittäneet erityistä huomiota rehevien alueiden uudistamiseen. Tuotamme korkeatasoiset ja kilpailukykyiset tuotteemme ja palvelumme kokemuksella ja ammattitaidolla sekä nykyaikaisen tekniikan avulla.

Taimisto sijaitsee Tuomiahon tilalla Kuopio – Joensuu tien tuntumassa, matkaa tilalle on Joensuusta n. 60 km ja Kuopiosta n. 70 km. Käyntiosoitteemme on Kuopiontie 225 C, Outokumpu.

Tuomiahon tilalla on harjoitettu taimistoviljelyä vuodesta 1991 lähtien, jolloin nykyinen yrittäjä metsätalousinsinööri Markku Räsänen ryhtyi hallinnoimaan tilaa.